The Cloud heeft een echte expert nodig

Yvette van der Vliet Recruitment doe je zo Leave a Comment

Kennis delen

Als ik de TV aan doe: ja ik ben nog een van die personen, die met genoegen dingen op me af laat komen, verbaas ik me elke keer over de vele reclames over The Cloud.

Ik probeer die advertenties een beetje te begrijpen en wordt helemaal enthousiast van de oneindige mogelijkheden, die nu dankzij The Cloud ook voor mij bereikbaar zijn. Echter sinds ik me professioneel ben gaan richten op consultants op het snijvlak tussen IT en Business, is er pas echt een universum voor mij open gegaan. The Cloud is de banenmotor in de IT.
Op de vele hitlijsten van toekomstige most wanted specialisten, staat de IT professional steevast bovenaan en meer specifiek; het gaat dan niet over de IT manager, maar over de echte expert die The Cloud beheersbaar houdt. Ik kom graag met die expert in contact.
Weet jij alles van de hybride wereld van private en publieke clouds, kan jij configureren, data-integreren, organiseren en problemen oplossen. Draag jij zorg voor een veilige omgeving.
Heb je kennis van Identity & Access Management en van cloud-based environments zoals o.a. Office 365 dan kom ik graag de komende 10 jaar met je in contact. Ik ben jouw private adviseur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.