Over yvy

Als je me vroeger had gevraagd, wat ik wilde worden, had ik gezegd topsporter

Het maakte me niet eens zo veel uit in wat. Tennis, atletiek, zelfs bridge; ik deed het allemaal met behoorlijk veel inzet. Wat me er in aantrok, was dat er een directe koppeling is te leggen tussen inspanningen en resultaat. Nog steeds ben ik een fanatiek hardloper, wielrenner en bridger.
Tijdens mijn studie psychologie wist ik meteen, wat er voor in de plaats moest komen: werving & selectie. Dat wilde ik, mens- en resultaatgericht. Ik ben nu ruim 20 jaar actief binnen deze branche en heb daarbij alle functies doorlopen; consultant, manager en directeur.
Toen ik begon adverteerden bedrijven en reageerden kandidaten. Maar massa is geen kassa meer. Daarmee bereik je niet die ene fel begeerde kandidaat. Nu kan je zeggen, dat die wel online bereikbaar is. Want iedereen is tegenwoordig zo ongeveer online bereikbaar. Maar hoe zorg je, dat nu net jouw propositie aansluit. Dat er echt sprake is van één-op-één communicatie, die persoonlijk is en aansluit bij de drijfveren, kennis en kunde van die ene kandidaat.
Om deze service te bieden ben ik begonnen met yvy | advice search match. Ik ben gek op dit vak. Ik vind direct-, en executive search het mooiste vak wat er is.
Yvette van der Vliet